GuruAnimale.com

Погодени од мало кутре автомобил текст Цу дојде на живот во еден ден

Скампа кутре текст Цу раса беше удрен од автомобил на патот во близина на куќата на својот господар во државата Вашингтон (САД). По притискање на автомобил, тој беше извалкан со крв, не се движи и се чинеше дека умрел.

Видео: Обука на кученце е одби кутре гризе

Скампа Сопственикот, Пол Мекинли најдете вашето домашно милениче лежи на страна на автопатот, без знаци на живот, тој го зедов и го завитка во платно. Потоа тој се пресели во задниот двор и го стави во количка, за подоцна да го закопа семејството милениче во градината. Тогаш тој си отиде дома и ја известил сопругата и внуци своите гости дека кучето веќе не е жив.

Следниот ден, scampi жив. Во утринските часови, кога Мекинли отиде во градината да ги закопа куче, тој го виде кутре седејќи покрај количка и мавта со опашката, како ништо да не се случило.
Збунет Павле веднаш грабна осум Скампа и го однесе на ветеринар. Тој помина 3000 долари за истражувања за да бидете сигурни дека кучето е жив и во добра здравствена состојба. Машината не остава ниту гребнатинка на него.

Неговата сопруга, пак, изјави за не помалку изненадени внуци кои очигледно се случи е чудо, што се случило со Лазар, оживеана со едно притиснување на Исус Христос.

Подоцна Павле Мекинли изјави за новинарите како се случила несреќата:

- Кучето се стрча и скокна околу куќата, јас не се обрне внимание на него. А потоа го слушна бучава на сопирачките на автомобилот и кога дојде, тој лежеше и не се движи. Јас бев 100% сигурен дека тој е мртов!

- Моите деца едвај ограничени, така што нема да плаче, додава Мис Мекинли, -Тоа е толку тешко да се изгуби.

Најверојатно, како што е предложено од страна на Павле, инцидентот се обвинува не е чудо, и на ниски температури. Веројатно куче доби силна ладење, кој се намали крварењето и спаси неговиот живот. Сепак, семејството Мекинли засекогаш ќе се смета за случај на Божиќ чудо.

извор: Ен-Ен
Сподели на социјални мрежи:

Слични
© 2022 GuruAnimale.com