GuruAnimale.com

"Виолетова верверица"

Видео: животни насилство YOUR MIND (18+)

Ако сте тип во пребарувач фразата "виолетова верверица" Откако ќе ги добиете сите видови на фотографии на верверички и навистина навистина виолетова.

Тоа е како што е таму е обично му се припишува.

Во државата Пенсилванија прекрасни виолетови протеини САД е откриен.

"Во дворот на нашата куќа има птица колибри - вели Кони преку копчето за опасност, жител на Џерси Шор. - Тоа често се случува да дојде до верверица колибри и јадат сите на храна на крајот на мојот сопруг неодамна почна да се постави замки за верверички - тој ги фаќа, а потоа ослободен во шумата, така што тие не се јаде птици. Неколку пати сум видел виолетова верверица во дворот, но кога таа рече нејзиниот сопруг за тоа, тој, се разбира, јас мислев дека се шегува. Сепак, минатата недела на виолетова верверица фатени во стапица - тука тој да мора да ми веруваш! ".

Протеин е навистина виолетова - гледањето на нејзините соседи Emertov осомничени дека тие едноставно го насликал да се организира еден имагинарен сензација, но Кони и нејзиниот сопруг Перси се заколнам дека овој протеин е.
Додека Кони и Перси го задржи верверица во кафез - тие дури и не се мачат да се купи најголемиот кафез можете да најдете дека животното не е преполн, но наскоро се планира да се ослободи неверојатна верверица назад во шумата.

Видео: Сита G Светлана Burlak (екс-верверица Операција пластелин) - стан со Tolyashey (Поток снимање)

Веста за чудни верверица се шири низ градот, како и посета на Emertam не изгледаше само мрзливи.

Локалните биолози, се разбира, не може да не успее да се занимаваш со интересна боја на животни - некои сметаат дека протеинот може едноставно случајно извалка некаде во пурпурна мастило, додека други веруваат дека тоа е ретка генетска мутација.

"За многу години јас се задржи верверички дома - вели еден локален жител Ерик Стјуарт - но никогаш не видел нешто слично на ова. Протеините се во црвена, сива и кафена, но дека пурпурна - тоа е само неверојатно. Јас не мислам дека тоа верверица насликани - еднаш се обидов да се наслика своето куче, и косата изгледаше целосно погрешни ".

Во виолетова верверица има развиено своја страница на Фејсбук и Твитер.

Видео: Сплит / Втори Виолетова Преродба (Фреди, Белка, реставратор, Rixen)

Или еве порака во 2008 година:

На територијата на едно од училиштата на британскиот град Stabbington почнаа да се појавуваат често виолетова верверица. За овој весник Дејли телеграф.

Учениците и наставниците често се види верверица, кој го даде името на Пит, во близина на зградата. Сепак, никој се уште не успеа да видите Пит доволно добро за да се разбере како боја се должи на необично животно.

Се верува дека протеинот некако намачкани со боја. Можеби тоа се случи на еден магацин училиште, кои ги чуваат старите принтери. Сведоците се истакне дека пурпурната боја на протеините е извонредно униформа. Ова може да се објасни со фактот дека Пит лижеше замервам откако џвака кертриџ.

Експертите велат дека Пит, најверојатно после најблиската пролет пераи ќе бидат заеднички сива верверица.

Патем, сивата верверица неодамна хит на листата на туѓите животни за Велика Британија, која има намера да се бори влада на земјата. Увезени во Велика Британија и во XIX век, сива верверички се обвинети за разместување традиционалните за оваа состојба црвени верверички.

Може да има, и ако на протеини не се извалка во нешто што е Фотошоп? Исто како и оваа мечка:

Видео: LPS costum, кои се?

Но, јас сепак сакам да ви кажам дека "виолетова верверица" се уште постои.

Странските експерти во управување со персоналот да се стави во функција на необичен и препреки мандат - виолетова верверица. Т.н. уникатен специјалисти, сон на сите HR-менаџери, луѓе кои се способни да се комбинираат функциите на различни работници. Во него се вели дека "виолетова верверица" во компанијата може ефективно да се вработени од страна на сите други вработени. Тие се вредни за своите иновативни пристапи. еднаш воведени во вашата компанија, тие се способни да се промени многу во него - можности, лидерски стил

Сподели на социјални мрежи:

Слични
© 2022 GuruAnimale.com