GuruAnimale.com

Нови мем: Јас ... Ketmen!

На веб-расте нов хоби наречен "ketmen". Изворот на нови fotomema е фотографија со kotosupergeroem кои се појавија неодамна, благодарение на посветени фанови на Бетмен и печати.

Многумина веќе се запознаени со оваа фотографија и потпис на него: "Јас - платите, јас - во текот на ноќта јас ... Ketmen!". Дека таа се појави на Reddit ресурси, а подоцна бил повтори од страна на корисниците не само што зборува на англиски јазик на интернет. Се разбира, идејата не е единствен и фотографии Ketmena веќе се појави на мрежата пред. Сепак, еден бран на kotomasok предизвика некоја причина овој човек се смешка.

Видео: 100500 - schA buit месо)) 0)

Можно е да се тврди дека новата мачка добива на интензитет. Мрежата може да се види се повеќе и повеќе имитатори Ketmena. Но, најверојатно, како и другите fotomemy, периодично се појавуваат на интернет, ова нема да трае долго.

Видео: Куче Панин и скапи MacBook Pro и Surface Studio

Сепак, мачки се уште се одржи на позиција од најпознатите mimimishnyh суштества, како и умовите на милиони луѓе. Истото пргавост мачка се уште станува предмет на инспирација на некои современи уметници. Значи, тоа е сосема можно дека ќе видиме за долго време мачка маската на Бетмен во филмот на Фејсбук.

Видео: Новиот мем. Медведев Путин дефинира 3% од 16 трилиони рубљи

Сподели на социјални мрежи:

Слични
© 2022 GuruAnimale.com