На несреќниот туристички, да се релаксираат од страна на вода, го нападна гуски
На несреќниот туристички речиси отишол на другиот свет, кога во момент на љубопитност, дојде премногу блиску до еден пар на лути гуски, се езерце во јужниот дел на Кина.
Cодржина
Видео: Море Рекреација и опасностите околу Vas.Rest на морето и опасностите околу нас
Шокирана од Лу Чен се плашел удавиле кога злото гуски го нападнале него, бидејќи тој отиде во вода неколку метри од нивните гнезда. Држеа во левата рака мобилен телефон, човекот беспомошно се борат во вода, обидувајќи се да ја напушти птици во кинеската провинција Гуижу.
Исцрпени топлина Чен одлучи да влезе во водата да се излади малку. Во овој момент, и се случи нападот. Фотографии од фотографот стои на брегот на реката, можете да видите како птица каса десната нога на човекот, и тој се бори да го задржи главата над водата.
"Јас не сфаќаат што се случува. Огромни птици свика и по еден момент тие се во добра на бес, ме нападна. Се обидов да ги плаши, но тие само го напаѓаат. Тие успеале да ме намалам моите нозе во реката, и сигурен сум дека тие се обиделе да ме удави. Јас едноставно не може да ги избрка. Тие го колваа во моите нозе и раце, од кои сите може да достигне и до нивните клунови. Тие се големи, моќни птици, и тоа боли. Јас навистина почна да паничи"- рече човекот во интервју за електронското издание на британската пошта онлајн.
Локалните жители, многу се смее со несреќниот турист, му помогна да се искачи надвор од базенот на плажа.
Еден очевидец рече: "Тие не дозволуваат некој да оди во реката недалеку од местото каде што се базираа. Тие се многу љубоморно ја чуваат својата територија и не дозволувајте некој на местото каде што ги негува своите кокошки и храна. Секој кој живее тука знае дека е подобро да не им се доближиме. Ние никогаш не ќе им овозможи на нашите деца да се игра таму".
Човекот беше на мислење дека тоа ќе биде точно да се стави знак дека ќе предупредуваат на опасностите на туристи. Сепак, тој призна дека локалните жители не брза со својата инсталација, бидејќи јас не сакам да се лиши од задоволството да се види на му се допаѓа на смешни ситуации.
Видео: Геометријата на дињи изучува во област Temryuk
Romenskaya раса гуски
Кинески (Gergely) гуски
Комплет за гуски со свои раце
Гуски одгледуваат Италија
Горки раса гуски
Пасење гуски
Гуски раса emdenskoy
Линд гуски
Кафези за гуски
Пасење гуски
Гуски раса кадрава
Фокс и гуски
Градиме езерце за патки и гуски
Кадрава лента или гуски
Поларните мечки се префрлуваат од печати гуски
Италијански гуски
Кинески раса на гуски
Линд раса гуски
Води за гуски
Вештачко осеменување на гуски
Како да се направи разлика од гуска гуска?